top of page

!!!NIEUW!!!

Wanneer uw paard naar onze praktijk moet komen, maar u beschikt niet over het juiste vervoersmiddel, kan u vanaf nu beroep doen op onze paardenambulance! Wij komen dan uw paard halen tegen een kleine vergoeding.


Met dank aan SINGTS voor de professionele bestickering!


7 weergaven0 opmerkingen

Tijdens deze voordracht kom je alles te weten over wat er kan mislopen bij de merrie en het veulen vlak voor, tijdens en na de bevalling. Ook wordt er dieper ingegaan op de mogelijke (chirurgisch) ingrepen die nodig zijn om deze aandoeningen te behandelen. (Gratis inkom)


7 weergaven0 opmerkingen

Wanneer u niet over eigen vervoer beschikt als uw paard behandeld moet worden in onze praktijk, kunt u een beroep doen op onze paardenambulance om uw paard veilig heen en weer te brengen. We zorgen tevens voor bijstand tijdens wedstrijden in de omgeving van de praktijk.


De paardenambulance is volledig uitgerust met eerste hulpmateriaal. De lage brede laadkleppen zowel voor-als achteraan zorgen ervoor dat het zieke of gewonde paard in optimale omstandigheden kan in- en uitgeladen worden. Om het paard tijdens de rit te observeren is er een groot venster vooraan de trailer en camerabewaking.

17 weergaven0 opmerkingen
bottom of page