top of page
DS-logo-paardenchirurgie-team.png

Dr. DANIËL STEFFENS

Daniel studeerde in 2006 af als dierenarts aan de universiteit van Gent. Hij startte zijn eigen praktijk in 2010 na jaren van ervaring opdoen bij gerenommeerde paardenchirurgen in zowel binnen- als buitenland. Met veel passie en kennis staat hij de eigenaars van zijn patiënten te woord en streeft hij steeds naar een kwalitatieve diergeneeskundige zorg. Een vertrouwelijke en open relatie met zijn klanten vindt hij dan ook zeer belangrijk. Niets is hem te veel en hij staat letterlijk dag en nacht paraat.

7A3A8643 (2).jpeg

Dr. VALENTINA FALCHERO

Valentina studeerde in 2010 af aan de faculteit Diergeneeskunde in Perugia (Italië). Ze volgde vele stages in Italië, Australië en België (De Bosdreef in Moerbeke). Hier ontwikkelde zij al snel een passie voor paarden en breidde ze haar kennis uit over alle aspecten van de paardengeneeskunde. In 2020 vond ze de samenwerking met Daniel Steffens, waar zij voor het ambulante werk, de opgenomen patiënten in de kliniek en anesthesie zorgt. Valentina begon ook haar eigen ambulante praktijk gespecialiseerd in paarden reproductietechniek.

KATHLEEN WILLEN

Kathleen is al vanaf de start van Daniel’s carrière zijn rechterhand. Het spreekwoord 'Behind a great man, stands a great woman'. is voor haar dus zeker van toepassing. Daniel heeft haar gaandeweg opgeleid om als zijn assistent te kunnen functioneren en zo heeft ze door de jaren heen ervaring in het vak opgedaan. Naast het grootbrengen van hun kroost van vier kinderen, zal zij geleidelijk aan meer en meer de praktijk gaan versterken.

TESSA GIJZEN

Tessa studeerde in 2020 af als dierenartsassistent aan de hogeschool in Geel. Haar grote passie is dieren, in het bijzonder paarden. Binnen de praktijk zorgt ze voor een warm onthaal en verschaft ze de nodige informatie aan de baasjes. Verder helpt ze mee aan een vlotte gang van zaken, zodat de dierenartsen zich kunnen concentreren op hun patiënten.

VIETES 

Vietes heeft haar naam niet gestolen, ze weet wat snelheid is. Maar de reputatie als “vosse merrie” kan ze absoluut niet bevestigen. Ze heeft geen streken, alles vindt ze goed en in de behandeling is ze een voorbeeld voor andere paarden.

FIEN

Fien is het alziend oog van de praktijk. Ze is graag overal bij, gaat regelmatig mee op huisbezoeken en bezorgt iedereen geregeld de nodige ontspanning. Een echte werkhond!

bottom of page